Billeder fra afholdte arrangementer

Menighedsudflugt til Hammel kirke og Pøt Mølle

Menighedsudflugten gik i år til Hammel Kirke med efterfølgende kaffe på Pøt Mølle - se billederne nedenfor

 

Karen Engell Dalsgaard

 

Børnekoret Palmesøndag 2024

LIvsglæde og sangglæde og en stopfyldt kirke sparkede påsken i gang. Video kan vi ikke lægge på her på siden, men du kan høre børnekorets sang og musik fra dagens optræden på kirkernes Facebook side.

 

Karen Engell Dalsgaard

 

 

 

Luciaoptog i Skivholme kirke, søndag den 10. december
Endnu en gang kunne vi i Skivholme kirke opleve vores dygtige og søde børnekors Luciaoptog. Læs mere om det her. Herunder ser du et par billeder fra begivenheden. Du kan også se en video af selve optoget på kirkernes Facebook side.

 

Karen Engell Dalsgaard

 

 

 

_________________________________________________________________________________________

Se de smukke billeder fra høstgudstjenesten i Skjørring
Søndag den 17. september holdt vi høstgudstjeneste i Skjørring kirke. Den sidste gudstjeneste der, før kirken lukker i en måned, så træværket kan blive malet. Der var fuldt hus, vi sang de smukke høstsalmer, og Thomas Frøkjær holdt en fantastisk prædiken over dagens tekst, hvor han inddrog Martin A. Hansens historie om at se Guds ansigt i en rugkerne.

 

Om ikke lige Guds ansigt, kan du her se billederne af de smukke dekorationer - og et billede af Skjørring kirkes smukke nabohave, der i den grad lægger sig op af temaet om høst og taknemmelighed. Det er en have, der er lagt meget kærlighed i gennem årene, og jeg stopper altid og kigger ind, når jeg er i Skjørring.

 

Karen Engell Dalsgaard

Ældre afholdte arrangementer