Sommerudflugt til
»Danmarks Dåbsattest«

Årets sommerudflugt bliver i år lørdag den 6. juni. Turen går til Jelling, hvor vi skal se de berømte jellinge-sten, som man kalder »Danmarks Dåbsattest«. Vi skal besøge kirken, der er så smukt restaureret, og på besøg i Kongernes Jelling, det ny og spændende museum, der ligger lige over for kirken. En kop kaffe og et stykke kage bliver det sikkert også til, før vi igen vender hjemad. Der vil være afgang fra Skjørring Kirke kl. 11.30, fra Sjelle Kirke kl. 11.45 og fra Skivholme Kirke kl. 12. Vi forventer at være hjemme igen ved 18-tiden. Tilmelding til Karen Engel Dalsgaard - helst på mail: karen.engel.dalsgaard,@gmail.com, alternativt på telefon 60 83 98 14 senest onsdag den 27. maj. Af hensyn til transport og plads på cafeen er deltageantallet begrænset til 50 personer, og det bliver derfor først-til-mølle-princippet, der gælder. Så vent ikke for længe!